Aceste magazine sunt foarte căutate de către persoanele

Declarație de accesibilitate

Codpromo.ro se angajează să asigure accesibilitatea pentru toți utilizatorii săi, inclusiv pentru cei cu dizabilități. Ne străduim să îmbunătățim continuu experiența de utilizare pentru toată lumea și aplicăm standardele de accesibilitate relevante.

Angajamentul nostru

Codpromo.ro recunoaște importanța accesibilității și a alocat resurse semnificative pentru a îmbunătăți accesibilitatea pe site-ul nostru web, aplicațiile mobile și alte platforme digitale.

Eforturile noastre sunt ghidate de Ghidul de accesibilitate a conținutului web (WCAG) 2.0/2.1, nivelul AA, pentru a ne asigura că conținutul nostru este perceptibil, operabil și ușor de înțeles pentru toți utilizatorii.

Caracteristici cheie de accesibilitate

  • Textalternativ: Oferim descrieri de text alternativ pentru toate imaginile pentru a ne asigura că acestea sunt accesibile cititorilor de ecran și altor tehnologii de asistență.
  • Navigare cu tastatura: Susținem navigarea prin tastatură pentru a ne asigura că utilizatorii pot naviga pe site-ul nostru web fără a avea nevoie de mouse.
  • Compatibilitate cu Screen Reader: Site-ul nostru este compatibil cu tehnologia de citire a ecranului, permițând utilizatorilor cu deficiențe de vedere să acceseze conținutul nostru în mod eficient.
  • Subtitrare închisă: Conținutul video de pe acest site este însoțit de subtitrări pentru a facilita înțelegerea de către utilizatorii surzi sau cu deficiențe de auz.
  • Contrastul culorilor și zoomul: Am optimizat contrastul culorilor și am implementat funcții de zoom pentru a îmbunătăți lizibilitatea și utilizabilitatea pentru utilizatorii cu deficiențe de vedere.

Feedback și asistență

Apreciem feedback-ul din partea comunității noastre pentru a îmbunătăți continuu accesibilitatea. Dacă întâmpinați bariere de accesibilitate în timpul utilizării site-ului nostru web sau dacă aveți sugestii de îmbunătățire, vă rugăm să ne contactați. Atunci când ne contactați, vă rugăm să specificați pagina la care se referă feedback-ul dvs.

Experiența optimă a utilizatorului

Pentru o experiență optimă, vă recomandăm să utilizați cele mai recente versiuni de browsere web și tehnologii de asistență atunci când accesați Codpromo.ro. Prin actualizarea permanentă a software-ului, puteți beneficia de cele mai recente îmbunătățiri și caracteristici de accesibilitate.