Aceste magazine sunt foarte căutate de către persoanele

Codpromo.ro logo

La Codpromo.ro, ne angajăm să ne asigurăm că economisiți în fiecare zi în timp ce faceți cumpărături online. Scopul nostru este de a descoperi în fiecare zi cele mai bune coduri promoționale, promoții și oferte, simplificându-vă experiența de cumpărături și garantându-vă economii - atât în portofel, cât și în timpul dumneavoastră.

O parte din Discountify

Vă ajutăm să economisiți bani în timp ce faceți cumpărături online. Cu expertiza noastră în găsirea celor mai bune coduri de reducere și oferte, ne asigurăm că vă puteți bucura întotdeauna de oferte excelente. Fie că sunteți în căutarea de îmbrăcăminte, electronice, călătorii sau orice altceva, avem aproape toate codurile de reducere de care aveți nevoie!

Partenerii noștri

Economisiți la peste 60 companii

La Codpromo.ro, experții noștri lucrează neobosit în fiecare zi pentru a aduna cele mai bune oferte de la peste 60 magazine. Ne străduim să vă oferim întotdeauna cele mai actualizate coduri de reducere și oferte, astfel încât să puteți beneficia în mod constant de cele mai recente oferte și să economisiți bani în timp ce faceți cumpărături. Printre magazinele online pentru care colectăm coduri de reducere se numără Lider Furniture, La Fântâna, Somnart și CCC.

Discountify operează în 40 de țări

Mai mult de 20.000 de utilizatori lunari

Vizitatorii economisesc 2 milioane de euro anual

Istoria lui Discountify

În 2014, Ikzegkorting.nl a fost lansat ca destinație de referință pentru codurile de reducere, cu un singur scop: să ofere olandezilor oferte de top. Am crescut în mod constant, ne-am construit o reputație de încredere și am pus la dispoziția utilizatorilor noștri reduceri valoroase.

Începând din 2019, am început să ne deschidem aripile la nivel internațional. Am lansat portaluri în Suedia, Emiratele Arabe Unite și Germania, ceea ce ne-a permis să ajungem la un public mai larg și să ajutăm și mai mulți oameni să economisească bani online.

Acest pas spre expansiunea internațională a fost doar începutul. În prezent, puteți găsi site-urile noastre de cupoane în peste 40 de țări. Cu fiecare nou pas, rămânem fideli misiunii noastre de a-i ajuta pe oameni să economisească în întreaga lume, urmărind să devenim o sursă de încredere de reduceri și oferte oriunde te-ai afla.

La Discountify, misiunea noastră este clară: ne propunem să facem cumpărăturile mai plăcute, mai accesibile și mai convenabile pentru toată lumea.

Experții noștri, care lucrează de la biroul nostru din Olanda, caută pe internet cele mai bune oferte și reduceri. Aceștia caută prin buletine informative, prin rețelele de socializare și, bineînțeles, pe site-urile magazinelor. Oriunde poate fi găsit un cod de reducere, puteți fi siguri că noi l-am colectat pe Codpromo.ro.

Datorită acestor eforturi, vizitatorii noștri pot economisi sume importante de bani. Odată cu ascensiunea inteligenței artificiale, am adoptat și noi aceste tehnologii. Citiți mai jos pentru a afla mai multe despre abordările noastre inovatoare.

Captură de ecran în 2014

Prima versiune a site-ului în 2014

Captură de ecran în 2017

Reproiectarea site-ului în 2017

Captură de ecran în 2021

Ultima actualizare a site-ului în 2022

Cum vă ajutăm să economisiți bani?

Cele mai recente coduri de reducere

Ne-am angajat să adunăm și să împărtășim în mod continuu cele mai recente coduri de reducere și promoții pentru a colecta și împărtăși, astfel încât să puteți profita întotdeauna de cele mai recente oferte.

Economii de vacanță

Fie că este vorba de Paște, Crăciun, Ziua Mamei sau Black Friday, fiecare perioadă specială de reduceri primește atenția noastră, deoarece multe magazine au tendința de a oferi reduceri în aceste ocazii.

Centrat pe consumator

La Discountify, tu ești prioritatea noastră principală. Indiferent de produsul pe care îl căutați, ne vom strădui întotdeauna să găsim un cod de reducere potrivit pentru magazinele dumneavoastră preferate.

Oferte exclusive

Uneori, putem oferi coduri de reducere exclusive pe care le puteți găsi numai la noi, permițându-vă să economisiți și mai mult.

Facilitatea de utilizare în prim-plan

Site-ul nostru a fost conceput cu ușurința și viteza în minte, astfel încât să puteți găsi cu ușurință codurile de reducere de care aveți nevoie. Facem îmbunătățiri continue pentru a asigura acest lucru. Nu ne oprim niciodată din evoluție.

Sfaturi de economisire

Îmbunătățiți-vă experiența de cumpărături cu sfaturile noastre practice de economisire care vă ajută să economisiți bani la toate achizițiile dumneavoastră. Vă oferim sfaturi despre cum să economisiți la asigurări, alimente, cadouri și prin bricolaj.

Experții în economii AI = oferte și mai multe și mai bune

La Codpromo.ro, căutăm mereu modalități de a ne îmbunătăți serviciile și de a le oferi utilizatorilor noștri o experiență și mai bună. De aceea, ne folosim de noile tehnologii de inteligență artificială pentru a-i ajuta pe experții noștri să descopere și să împărtășească cele mai bune coduri de reducere și promoții.

Algoritmi de căutare inteligenți

Algoritmii noștri de căutare alimentați de inteligența artificială parcurg în permanență internetul pentru a găsi cele mai recente coduri de reducere, asigurându-ne că rămânem mereu la curent cu cele mai recente oferte.

Îmbunătățirea continuă

Sistemele de inteligență artificială pe care le folosim învață și se îmbunătățesc continuu pe măsură ce colectează mai multe date și recunosc tipare, permițându-ne să devenim din ce în ce mai exacți și mai cuprinzători în descoperirea codurilor de reducere.

Personalizare

Integrăm tehnologii avansate de inteligență artificială pentru a ne îmbunătăți continuu site-ul nostru web. Astfel, codurile de reducere și ofertele afișate devin din ce în ce mai relevante pentru dumneavoastră, cumpărătorul.

Predicția

Prin utilizarea analizei predictive, putem identifica tendințele de cumpărare și putem anticipa viitoarele evenimente de reduceri.

Echipa noastră de experți

Echipa noastră este formată din peste 10 persoane care lucrează din greu în fiecare zi din întreaga lume pentru a găsi și împărtăși cele mai recente coduri de reducere și oferte. Fie că este vorba de verificarea codurilor, de descoperirea de noi oferte sau de îmbunătățirea site-ului nostru, suntem mereu aici pentru a vă ajuta.

Cum facem bani

La Codpromo.ro, veniturile noastre sunt obținute prin marketing afiliat. Atunci când faceți o achiziție prin intermediul site-ului nostru folosind un cod de reducere sau o ofertă pe care v-am furnizat-o, primim un mic comision de la magazin. Acest lucru nu vă costă nimic în plus pe dumneavoastră, utilizatorul, și ne permite să continuăm să ne îmbunătățim serviciile și să ne întreținem sistemele.